İSTANBUL / ESENYURT - KOROZO İLKOKULU

KOROZO İLKOKULU

Osmangazi Mah. 2636. Sok. No1/1 Esenyurt/İstanbul
Vizyon
Katılımcı ve takım çalışmasına bağlı bir kurum kültürüne sahip, sürekli gelişen ve ilerleyen, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen, mezunu olmaktan gurur duyulan, her yönüyle üstün donanıma sahip referans noktası teşkil edebilecek değerleri barındıran ilk okullarından biri olmaktır
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarını esas alan Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, geleceğimiz olan öğrencilerimize ortak bir kültür kazandırmak suretiyle; bilgili, çağdaş, toplumun temel değerlerine bağlı ve ülke ekonomisine katkı sunacak mesleki beceriyle donatılmış nitelikli bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
Esenyurt Devlet Hastanesi-Avcılar Metrobüs arası sefer yapan kalkan HT29, Esenyurt Devlet Hastanesi-Haramidere arası sefer yapan ES-3 hat nolu belediye otobüslerimizle ve Kıraç-Yenibosna arası sefer yapan 429 hat nolu özel otobüslerle Halide Edip ADIVAR durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Öğrenciler için okul servisimiz vardır.
Okulumuz Esenyurt ilçesi -Kıraç bölgesinde yer almaktadır.
İl Merkezine Uzaklık 30 km, İlçe Merkezine Uzaklık 7 km
Proje Çalışmaları
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda "Şiddet Yok Masal Var " isimli Erasmus K-101 Projesi " A Digital Adventure " ve " No Violence There İs Tale " adlı E-twinning projeleri uygulanmaktadır.
Okulumuz 2016-2017 Eğitim öğretim yılında eğitim öğretime başlamıştır.